Vezető beosztású ügyfélkapcsolati munkatársaink

ügyvezető igazgató

értékesítési vezető

A BOPA Kft.-ről

Az 1991.-ben alapított BOPA Bt. jogutódjaként 1993. óta működő BOPA Kft.-t mint a német Eberle GmbH magyarországi képviselőjét ismerhette meg a hazai épületgépészeti szakma.

Az Eberle cég idővel az Invensys vállalatcsoport tagja lett és a BOPA Kft. további két Invensys-tagvállalat (Eliwell és Ranco) termékeit vette fel a kínálatába, amelyeket jól egészítenek ki a Controlli, a Fantini Cosmi és Möhlenhoff gyártmányok. Ezek az árucikkek főleg az embereknek az épületen belüli mikroklíma-komfortját biztosító irányítástechnikai eszközök. Az Invensys tagvállalatok 2014-ben a Schneider-Electric csoport tagjaivá váltak.

A BOPA Kft. jelenleg is budapesti székhelyű, 100% magyar tulajdonú családi vállalkozás.

Az ügyfélszolgálati és szerviz, valamint értékesítési feladatokat irodaházi bérleményben, színvonalas körülmények között, jól felkészült, gyakorlott munkatársak látják el.

A fényképek alatti egyes nevekre kattintva a megfelelő névjegykártyák érhetők el JPEG kép formátumban.

Az alábbi mondatra történő kattintással a BOPA Kft. által adott, az általános adatvédelmi rendelet (GDPR) előírásainak megfelelő „Adatkezelési tájékoztató az érintett természetes személy jogairól személyes adatai kezelése vonatkozásában” érhető el Portable Document Format (PDF) dokumentumként.