Beszállító partnereinkről

controlli
co_epulet

A CONTROLLI céget 1936-ban alapították olyan gyárként, amely Olaszországban elsőként állított elő a HVAC (fűtés, szellőztetés, légkondicionálás) és hűtéstechnikai szektor rendszerei számára szabályozókat, szelepeket és azok állítóműveit.

Az 50-as években az ipari, a 80-as években a klímatechnikai elektronikus szabályozók kerültek kifejlesztésre, majd a cég az épület-automatizálási rendszerek piacán is ismertté vált. Kínálatában a szelepek (1/2″-tól DN200-ig) és állítóműveik (90N-tól 3000N-ig) széles választéka mellett az elektromechanikus és elektronikus szabályozók és felügyeleti/távfelügyeleti rendszerek is megtalálhatók.

A gyártás a Genova melletti S.Olcese-ben lévő gyárban folyik, a termékek közül Magyarországon a “Micra” sorozatú fan-coil szelepek, valamint a közepes méretű gömbszelepek és állítóműveik a legismertebbek.

Az alábbi gombra történő kattintással a CONTROLLI gyár ISO 9001 szerinti minőség-irányítási rendszerének a tanúsítványa érhető el Portable Document Format (PDF) nyomtatványként.

Az alábbi gombra történő kattintással a CONTROLLI gyár honlapja érhető el.