Márkaképviseletek, importok közvetlenül a gyártóktól

A BOPA Kft. árai

Az alábbi gombra történő kattintással a BOPA Kft. nettó lista árainak kivonatos jegyzéke – annak előlapjával együtt – érhető el Microsoft Excel (XLS) formátumban, az oszlopokhoz tartozó fejléc sor rögzítettsége nélkül.

download

Az alábbi gombra történő kattintással a BOPA Kft. nettó lista árainak kivonatos jegyzéke – annak előlapja nélkül – érhető el Microsoft Excel (XLS) formátumban, az oszlopokhoz tartozó fejléc sor rögzítettségével.

download

Megjegyzések:

arrowHa Ön már vásárolt a BOPA Kft.-nél, akkor telefoni érdeklődésére a lista árakból adható árengedmény mértékéről ügyfélszolgálatunk csak akkor tájékoztatja, ha meg tudja mondani cégünknél érvényes vevőkódját.

arrowHa Ön még nem vásárolt a BOPA Kft.-nél, akkor a lista árakból adható árengedmény mértékét ügyfélszolgálatunk az Ön, illetve cégének a szakmában elfoglalt funkciója (végfelhasználó, kivitelező, kiskereskedő, nagykereskedő stb.) alapján határozza meg, amelyet követően a BOPA Kft.- nél érvényes vevőkódját is megkapja.

arrowA katalógusokban előforduló, de az árjegyzékben nem szereplő termékek áraira és szállítási feltételeire ügyfélszolgálatunk ad ajánlatot.

arrowA szállítás és fizetési mód – szerződéses partnereinket ide nem értve – a vonatkozó eseti megállapodás tárgya.