Termék-információk

Környezetvédelem

Bár az általunk értékesített termékek várhatóan nagyon sok éven keresztül hibátlanul fogják ellátni feladatukat, idővel sor kerülhet a cseréjükre, például olyan meghibásodás esetén, amikor a javítás egyáltalán nem, vagy nem gazdaságosan végezhető el.

Cégünk elkötelezett a környezet megvédése mellett, ellene van az értékes nyersanyagok pazarlásának, ezért kérjük az alábbiak meggondolását és lehetőség szerinti megtartását.

A használhatatlanná vált – különösen a működtetésükhöz elemeket is tartalmazó – elektronikus szabályozó nem háztartási szemét, azt ne dobja háztartási hulladékgyűjtőbe!

Az általunk értékesített elektronikus szabályozókból származó hulladékok begyűjtésével, hasznosításával és ártalmatlanításával, valamint az ezekkel összefüggő adatszolgáltatási kötelezettségeink teljesítésével az ELEKTROWASTE Nonprofit Közhasznú Kft.-t – mint közvetítő szervezetet – bíztuk meg. Az említett elektronikai hulladékok begyűjtését és kezelését az ELEKTRO-WASTE szerződéses partnerei díjmentesen végzik, adataik megtalálhatók a www.elektrowaste.hu honlapon.

Kérjük, hogy az általunk értékesített, használhatatlanná vált elektronikus szabályozót adja le cégünknél vagy az ELEKTRO-WASTE valamelyik szerződéses partnerénél az elektronikai hulladék lehetőség szerinti újrahasznosítása és környezetünk megóvása érdekében!

Együttműködését előre is köszönjük.